Uslovi korišćenja

Molimo Vas da pažljivo pročitate sledeće uslove korišćenja pre nego što pristupite ili koristite sajt Psiho Ludens. Korišćenjem našeg sajta prihvatate ove uslove u potpunosti. Ako se ne slažete sa ovim uslovima, molimo Vas da napustite sajt.

1. Pristup i korišćenje sadržaja

Sajt Psiho Ludens pruža informacije o psihologiji, psihoterapiji, mentalnom zdravlju i srodnim temama. Sadržaj našeg sajta namenjen je samo u informativne svrhe i ne treba ga tumačiti kao medicinski savet ili dijagnozu. Korišćenjem informacija sa našeg sajta prihvatate rizik i odričete se odgovornosti za eventualne posledice.

2. Registracija

Za pristup određenim uslugama ili funkcijama našeg sajta može biti potrebna registracija. Prilikom registracije, obavezujete se da ćete pružiti tačne, ažurirane i potpune informacije o sebi. Odgovorni ste za održavanje sigurnosti Vašeg naloga i lozinke.

3. Intelektualna svojina

Sajt Psiho Ludens i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio i video materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu, jesu autorsko parvo. Psiho Ludens zadržava sva registrovana i neregistrovana autorska prava na sajtu. Dozvoljeno je pregledanje, deljenje na društvanim mrežama ili štampanje stranica sa sajta za lične, naučne, neprofitabilne i nekomercijalne namene. Dozvoljeno je korišćenje i publikovanje informacija ili delova tekstova u nekomercijalne, neprofitabilne ili naučne svrhe uz precizno navodjenje sajta Psiho Ludens kao izvora podataka. Nije dozvoljeno modifikovanje, kopiranje, reprodukcija, objavljivanje niti prodaja bilo kog materijala uključujući grafiku, ilustracije, tekst, informacije ili usluge dostupne na sajtu bez prethodne pismene dozvole Psiho Ludens-a. Psiho Ludens će zaštititi svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

4. Korisničko ponašanje

Korišćenjem našeg sajta pristajete da se pridržavate svih primenjivih zakona i regulativa i da se uzdržite od bilo kakvog ponašanja koje bi moglo ometati rad sajta ili ugroziti sigurnost drugih korisnika.

5. Ograničenje odgovornosti

Ne snosimo odgovornost za eventualne gubitke ili štetu koja može nastati korišćenjem informacija sa našeg sajta ili uslugama koje pružamo.

6.

Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku izmenimo ove uslove korišćenja. Ažurirane uslove objavićemo na ovoj stranici. Vaše korišćenje sajta nakon objavljivanja izmena podrazumeva prihvatanje novih uslova.

7. Prestanak pristupa

Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku, bez prethodne najave ili obaveštenja, obustavimo ili ograničimo pristup našem sajtu ili određenim uslugama.

8. Reklamacije

Ako imate bilo kakve reklamacije u vezi sa našim sajtom ili uslugama, molimo Vas da nas kontaktirate putem informacija za kontakt koje su dostupne na našem sajtu.

Psiho Ludens

Centar za psihološku podršku, psihoterapiju i edukaciju

© 2024 Psiho Ludens, All Rights Reserved